Velkommen!

Det er vores absolutte ønske, at I skal have mulighed for at slappe af i vore hyggelige omgivelser og samtidig nyde et godt måltid mad af gastronomisk høj standard.

For at opnå dette starter vi med råvarer af høj kvalitet – økologiske hvor det betaler sig. Ikke for økologiens egen skyld, men fordi det rent faktisk i mange tilfælde giver et bedre produkt. Desuden skal alt være lavet fra grunden. Dette sikrer mad med “sjæl”, og samtidig er der faktisk en stor gevinst at hente ved at undgå halvfabrikata – såvel økonomisk som kvalitetsmæssigt…..Problemet her bliver så arbejdstiden, men hvis man beskæftiger sig med noget man kan lide, gør det ikke så meget, at der ryger et par timer hist og her.

Når jeg på denne måde har kælet for og gjort mig umage med at skabe grundlaget for et måltid af høj kvalitet, giver det næsten sig selv, at vi heller ikke i den videre fremstillingsproces (slutspurten) forfalder til at springe over, hvor gærdet er lavest. Ting ta’r tid!!! Således vil der, især når der er mange gæster, uværgeligt forekomme ventetid. Jeg tilstræber at gøre ventetiden så kort som muligt, men vil langt hellere lade jer vente på et ordentligt produkt end at gå på akkord med mine standarder for kvaliteten!

Min holdning til råvarens betydning afspejler sig også i mit valg af drikkevarer. Vinene er hver især hjemtaget med det formål at kunne repræsentere en høj standard indenfor hver deres klasse. Desuden kan jeg med stolthed præsentere noget af det ypperste inden for dansk bryggerkunst: Ale nr. 16 og brygmesterens egen pilsner fra det lokale bryghus i Refsvindinge. Alen er tidligere kåret som Danmarks bedste øl og har opnået en flot 3. plads i verden! Herudover har vi (naturligvis) mexicanske øltyper og formentlig Danmarks bedste fadøl fra Hancock Bryggeri i Skive.

På Restaurant Caramba bestræber vi os på, at vore gæster skal føle sig hjemme…..Dette tager vi især bogstaveligt, når det gælder betjeningen. Det betyder, at tjeneren altid vil gøre sig umage for at sikre jer en så personlig betjening som muligt – uden at den nødvendigvis er særlig professionel.

DERFOR: Har I travlt, og sidder der mange mennesker, så skynd jer at spørge tjeneren, om I kan formodes at kunne nå det, I skal. I de allerfleste tilfælde kan det lade sig gøre – alt kan lade sig gøre for den der VIL…Skulle det rent undtagelsesvis ikke kunne lade sig gøre, er det jo så bedre for alle parter at I hurtigst muligt finder på noget andet og så kommer igen når I har bedre tid – eller en dag hvor vi ikke har så travlt.